Warning: include_once(/homepages/8/d566965614/htdocs/svod-europe/wp-content/plugins/Akismet3/Akismet3.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/8/d566965614/htdocs/svod-europe/wp-settings.php on line 254

Warning: include_once(): Failed opening '/homepages/8/d566965614/htdocs/svod-europe/wp-content/plugins/Akismet3/Akismet3.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php5.5') in /homepages/8/d566965614/htdocs/svod-europe/wp-settings.php on line 254
Nu e nimic pe care noi antrenorii pot face dacă nu avem un student dispus. - SVOD-Europe

Nu e nimic pe care noi antrenorii pot face dacă nu avem un student dispus.

April 2, 2019 at 12:02 pm

Emery a spus: „Nu știu dacă a fost cea mai bună performanță în acest sezon, dar suntem îmbunătățirea, și a fi competitiv în diferite partide. Ne putem simți foarte mândru de jucători. „Am fost aici doar un an, iar Xhaka este un specialist cu fotografiere și el poate trage de la poziții diferite pe teren. „El poate trage departe de poarta dar de fotografiere lui este foarte periculos de obicei.

Astăzi, el a încercat să tragă și el a marcat, dar cred că pot face mai mult și poate încerca așa în fiecare meci.“2 Arsenal au crescut la următoarea a patra victorie a acestora
Liga Campionilor se încălzește acest sezon ca aspect elita Europei de a pretinde glorie în faimosul turneu. Cristiano Ronaldo a tras într-o uimitoare hat-trick ca Juventus a venit de la două goluri în jos pentru a bate Atletico Madrid 3-2 de peste două legăturile lor.

3 Juventus superstar Cristiano Ronaldo, Manchester United, de asemenea, tras de pe un miracol de a bate la Paris Saint-Germain și să-l în ultimele opt. Real Madrid au câștigat trofeul în fiecare dintre ultimele trei sezoane, dar au prăbușit din competiție acest termen după ce a fost thumped de Ajax la Madrid. Juve, United și giganții olandezi sunt acum în oală pentru runda următoare și iată cine le va alătura și când va avea loc tragerea la sorți.

ULTIMELE ȘTIRI LIGA CAMPIONILOR nu toate despre bani legenda Man United dezvaluie ce clubul trebuie să facă pentru a semna jucători ca Bale „un pas bun“ UEFA să anunțe bilet de plafonare a prețurilor pentru fanii la distanță în UCL și Europa League o veste bună? Ronaldo oferă actualizare prejudiciului a luat în timpul meciului Portugalia, în timp Imens Man United sufla cu Messi să se întoarcă de la un prejudiciu înainte de Liga Campionilor VERDICT ciocnire „Echipele engleza sunt fete bune“ – numele lui Mourinho sa Ligii Campionilor finaliști cursa contra cronometru Messi în cursa pentru a să fie apt pentru sferturile de finala UCL cravată împotriva Man United ney-mai Neymar acuzat de UEFA pentru „du-te f ** k voi“ izbucnire după Man United bun meciul Liverpool muta sunt de acord cu Porto pentru a face bilete mai ieftine Liga Campionilor pentru fanii la distanță HOOLIGANS PSG Ultras medicamente aduse, cuțite și knuckleduster să joc împotriva lui Chelsea Femeile Fuming Barca sunt un hapsân bani, buchet lacom de costume “- slamuri Durham partea spaniolă„umil“Evra criticat de fostul om Arsenal:„El trimite un mesaj rău tinerilor “ocupat cu Cristiano Ronaldo, dar evită interzicerea amendat pentru celebrarea în gol Juventus câștiga Liga Campionilor remiză sfert de finala: Când este?

Tragerea la sorti va avea loc vineri, de 15 martie, la ora 11, ora Marii Britanii și se va desfășura la sediul central UEFA de la Nyon, Elveția. Liga Campionilor sfert de să învețe echilibrul vodafone finala remiză: Unde pot urmări? Un flux live a tragerii la sorți vor fi disponibile pe site-ul oficial al UEFA in timp ce BT Sport va avea, de asemenea, o acoperire. talkSPORT va avea toate cele mai recente știri din jurul Desenați pe zi, de asemenea.

3 Tottenham sunt în control împotriva Borussia Dortmund Liga Campionilor remiză sfert de finala: Cum funcționează? Nu va fi nici o protecție sau iazuri de țară pentru tragerea la sorți, precum și orice restricții (din motive politice, de exemplu) vor fi anunțate înainte de tragerea la sorți.

Tragerea la semi-finala va urma apoi imediat, adică restul turneului vor fi mapate în întregime la finala de la Madrid, 1. sferturile de finala legăturile primul-picior iunie va fi jucat la 9 aprilie și 10 cu al doilea picioare pentru a fi jucat la 16 aprilie și 17. 3 Liverpool sunt la nivel cu Bayern Munchen Liga Campionilor remiză sfert de finala: Ce echipe sunt plecat? Confirmat Ajax Tottenham Manchester United Juventus Porto Manchester City Liverpool Barcelona

Joe Joyce este o grea în grabă. vârstă de 33 de ani a intrat în ring ca un profesionist doar de șapte ori, cu șapte opririlor la numele său, și el se confruntă cu cea mai mare provocare de pana acum, când se luptă Bermane Stiverne la O2 pe James DeGale vs Chris Eubank Jr Undercard – în direct pe talkSPORT. 3 Joyce rămâne calm Stiverne are cuvinte cu Jones A existat un schimb furios în timpul conferinței de presă de pre-lupta – dar Joe era rece, el nu sa implicat și a lăsat prostii la managerul lui Sam Jones, care a fost (verbal) toe- la-n picioare cu haitiană canadian.

Big Joe a dovedi, însă, el este în creștere în rolul său ca un luptator de profil înalt. Un om liniștit, prin natura, medaliat cu argint olimpic a, în trecut, a fost blocat de cuvinte, dar a apărut confortabil în lumina reflectoarelor și a fost rapid pe picioare, cu o replică a lui Stiverne „te obtinerea scolit“ cu răspunsul „M-am dus la universitate !“Într-o epocă de hype grea și tipul gobby – Tyson Fury, Deontay Wilder, Big baby Miller et al – Joe o intoarcere la un timp apuse, dar o încălzire om atenție, în funcție de antrenor lui cu mult experimentat Abel Sanchez.

3 Joyce a câștigat argintul olimpic la 2016 Jocurile de la Rio „pentru a crește în încredere și în creștere ca o figură“, a spus el. „El înțelege că el va trebui să fie vocea pentru noi – suntem echipa sa – nu suntem cei care ar trebui să fie vorbind, el va trebui să-și intensifice la corzi. Sunt fericit să-l văd vorbi un pic mai mult. Sunt fericit că el este foarte încrezător, la ușurința și la pace, la fel ca el este în sala de sport.

Mă bucur că nu sa implicat în toate s *** care au mers înainte și înapoi; este bine. El a spus câteva cuvinte din inimă și exact cum se simte. „Cred că e o intoarcere la George Foreman. Era un tip liniștit, care a făcut vorbind lui în interiorul inelului.

Cred că e tipul de luptător Joe va fi. Va fi vorbăreț, dar nu la fel de vorbăreț ca unii dintre ceilalți băieți! Dacă el merge și își face treaba sâmbătă seara, el nu va trebui să spună mai mult. Prezența Big Joe va fi suficient“, a adaugat Sanchez.

Live box pe talkSPORT Prinde întreaga cartela de sâmbătă seara, care culminează cu James DeGale vs Chris Eubank Jr LIVE pe talkSPORT la 23 februarie Joyce sa mutat la Big Bear, California, să se antreneze cu Sanchez și perechea va face ringwalk sâmbătă pentru a treia oară împreună – primul pe sol din Marea Britanie. Link-ul de sus a fost făcută în vederea finalizării educației de box lui Joyce si obtinerea-l gata să lupte elita în divizia – place de Iosua, Wilder și furie.

Potrivit lui Sanchez, totul a mers bine și la dreapta mare lui Joe pe drumul cel bun. „El are dorința de a încerca lucruri“, a explicat el. „Nu e nimic pe care noi antrenorii pot face dacă nu avem un student dispus. A adaptat foarte bine la sistemul meu și adaptat bine la munca grea, care este important. Din această cauză cred că va progresa mult mai repede decât majoritatea luptători.

ULTIMELE ȘTIRI BOX START ȘTIRI RASPANDIRE Eddie Hearn dezvaluie noua dată probabil pentru Callum Smith viitoare Reporter lupta ACȚIUNEA sarutat de Pulev angajeaza avocat; l acuză de noi, agresiune sexuală suplimentară HEATED David Price șochează fanii cu out-of-caracter,-injuratura încărcat izbucnire 50/50 Eddie Hearn răspunde la cererea Deontay Wilder a unui divizat 50/50 pentru a lupta AJ în lucrările lui Eddie Hearn dezvăluie atunci când am putea vedea Anthony Joshua lupta Oleksandr Usyk Amir Khan’t Amir Khan explică de ce a fost atât de sărac în ultima lupta cu Samuel Vargas ce urmează? Tyson Fury antrenor care dezvăluie lupta este cel mai probabil următoarea: Joshua sau Wilder Upset vine? Khan avertizează Crawford „mare șoc“, dacă el îl are vedere pentru viitor lupta super-clasat top zece boxeri lire-pentru-lire în lumea de astăzi, inclusiv Canelo și Joshua CON MAN McGregor este „o dată în viață“, dar spatele expert MMA el să facă UFC reveni UNIFICAREA Shawn Porter ofera actualizare pozitiv asupra potențialului Errol Spence lupta INTARZIERE data țintă pentru Fury vs Wilder revansa setat pentru a dezamăgi fanii de box „Acesta este genul de luptă pe care-l pune un nivel un pic mai mare.